”Första gången jag smakade en äkta gelato blev jag förälskad i smaken och texturen av glassen. Målsättningen är att ge en smakupplevelse i världsklass med en lyxig och högkvalitativ gelato”

Johan Persson

Grundare

Om Glass & Dessert Sverige

Glass & Dessert Sverige säljer äkta italiensk gelato tillverkad i Bjuv med mjölk från Södervidinge mjölkgård. Det som skiljer gelato från vår svenska gräddglass, är att gelato är mjölkbaserad och innehåller mindre fett, socker och luft. Smakerna känns rena, intensiva och är fria från färgämnen. 

Gelaton är fullproppad med riktiga råvaror, såsom färska hallon, banan eller citroner. Vi har flera gluten- och laktosfria varianter. Vår målsättning är att oavsett vilken av de smaker du väljer ska du få en smakupplevelse i världsklass.

Varför välja Glass & Dessert Sverige?

Italiensk glass är nog något av det godaste man kan äta, anser vi och de konsumenter som har provat äkta italiensk glass. Tyvärr är det för få människor som riktigt vet vad denna sorts glass innebär.

Vår affärsidé

Glass & Desserts idé är att lyfta upp människors sinnen för denna typ av glass, dock vet vi att det inte finns många glassverksamheter i själva närområdet. Därför vill vi kunna erbjuda invånarna denna möjlighet att äta den fantastiska italienska glassen.

Kortbetalning
Swish
Klarna

Hos oss kan du betala med kort, Swish eller Klarna. Till företag erbjuder vi betalning via faktura.

Här finns vi!

 Under sommarhalvåret befinner vi oss i Barsebäckshamn. Varmt välkommen att besöka vår vagn – hoppas vi ses för glassiga stunder i sommar!

Vår vision

Vi vill göra skillnad

Vi tror på socialt ansvar och vill göra vår del. Vår framtida idé är att kunna erbjuda personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer möjligheten att jobba hos oss på Glass & Dessert Sverige.

Vi erbjuder meningsfulla, individanpassade sysselsättningar och vänder oss till personer som söker personlig utveckling och vill finnas i en god gemenskap.

Kravet från vår sida är att individen (brukaren) har arbetskonsulenter med under arbetet. Att träna på det sociala och samtidigt arbeta praktiskt med saker som att skopa glass eller att servera en kopp kaffe, ökar självkänslan och ger många andra mervärden för individen. På så sätt kan vi hjälpa arbetstagaren att bli tryggare i sig själv både socialt och praktiskt.

Vilket alla vinner på.

Kontakta oss

Vid frågor är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss.