Nyhet - boka vår Gelatovagn!

Nu kan du boka ett besök av vår Gelatovagn till din högtidsdag. Ett perfekt sätt att förgylla din fest och bjuda dina gäster på en italiensk smakupplevelse utöver det vanliga. Kanske står du inför planeringen av ett dop, namngivning, bröllop, barnkalas eller en företagsfest? Låt oss förgylla din dag.

Gelatovagn

Gelatovagnen

Förbereder du festligheter inför en högtidsdag? Nu kan du boka ett besök av vår Gelatovagn till din högtidsdag. Ett perfekt sätt att förgylla din fest och bjuda dina gäster på en italiensk smakupplevelse utöver det vanliga.

Oavsett om det är bröllop, dop, namngivning, barnkalas eller en födelsedagsfest garanterar vi att bjuda era gäster på en minnesvärd upplevelse.

Vi kommer till er fest med vår fina Gelatovagn och bjuder dina gäster på en dessert med äkta italiensk Gelato. Vi spelar stämningsfull musik och dina gäster får chansen att komma ut och mingla tillsammans med oss.

Förgyll din högtidsdag tillsammans med oss. Boka vår Gelatovagn redan idag.

Vad kostar det?

Grundkostnaden för att boka vagnen lämnas efter offert och anpassas efter kundens behov.

Vänligen skicka en intresseförfrågan till oss i nedan formulär. Därefter kontaktar vi dig med ett prisförslag.

Vi ser fram emot din intresseförfrågan och ska göra vårt yttersta för att förgylla din högtidsdag.

Gelatofest

Skicka en intresseförfrågan

Vill du boka ett besök av vår Gelatovagn? Då är du varmt välkommen att skicka in en intresseförfrågan med nedanstående formulär. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att kontakta dig för närmre detaljer kring bokningen.

 

    Kontakta oss

    Har du frågor om vår Gelatovagn? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

     

    Telefon: 046 – 590 32 36

    E-post: info@glassdessertsverige.se